• 30 49 25 83

60èr rock med
Candlelight dinner på Tobakken

Lørdag d. 26 oktober afholder “Oldies and Goodies” en aften, hvor nostalgien omkring 60’er musikken kommer i højsædet.

Vi tænker lidt tilbage, hvor 60’er-klubben kørte fuld kraft frem, og vil gerne prøve at genskabe lidt af denne stemning ved at invitere nogle af de bands, der stadigvæk holder sammen her i Esbjerg.

Til dette arrangement har vi valgt at bruge cafeen på Tobakken, som vil være nyrestaureret til denne dato. Baren er blevet flyttet og der er opsat en scene, således både personale og musikere vil kunne føle sig hjemme.

I erkendelse af at Tobakkens kok ved tidligere arrangementer har udvist stor kærlighed til maden, og kvaliteten har været helt i top, vil man denne aften kunne nyde en 3 retters menu, hvor vi selvfølgelig har hvide duge og stearinlys på bordene. Gert Jacobsen vil spille dejlig  pianomusik hertil. Hans repertoire  spænder fra evergreens og til musik fra den tid, vi husker. 

 Til den dansende del af denne aften vil vi kunne tilbyde The Youngsters og Just Band, som jo er gamle kendinge fra 60’er tiden.

The Youngsters er det band, som har formået at holde fast i den gamle besætning i flest år her i Esbjerg. De har udvidet med en forsanger mere, således at nye tiltag i repertoiret har været muligt, men sandelig også de høje stemmer i det gamle repertoire står klart, hvilket nu kan fornemmes rigtigt.

Just Band er en sammenblanding af flere af de gamle legendariske 60’er bands, Golden Strings, Søren Søm Band og The Taxman. De vil med garanti finde de gamle takter frem og spille musik, som vi kender den fra dengang.

Det er denne aften ikke muligt at købe en billet uden spisning, hvor reservering af bord vil foregå, som det plejer. 
Dørene åbnes kl. 17.30, og aftenen slutter omkring kl. 24.

Der vil kun være mulighed for 130 deltagere, så først til mølle princippet vil være gældende, så vent ikke for længe.


Vi glæder os til at se jer.
Oldies and Goodies.


Prisen på alt dette er 490 kr.
Du kan bestille billetter her!

Jeppe Aakjærs Alle 1B th
6700 Esbjerg
30 49 25 83
CVR: 38987577
© 2017 Oldies and Goodies.